دانلود رساله پایان نامه معماری طراحی اقامتگاه بین راهی ۱۲۴ ص فرمت WORD
فهرست مطالب
فصل اول : شناخت موضوع
1-1- مقدمه 2
1-2- اهداف 2
1-3- جهانگرد و جهانگردي 3
1-3-1- جهانگرد 4
1-3-2- جهانگردي 5
1-3-3- تاريخچه جهانگردي 6
1-3-4- انواع جهانگردي 7
1-3-4-1- جهانگرد داخلي 7
1-3-4-2- جهانگرد بين المللي 8
1-3-4-3- انواع جهانگرد از نقطه نظر تاثير در موازنه ارزي 10
1-3-4-4- انواع جهانگرد از نقطه نظر طول مدت اقامت 10
1-3-4-5- انواع جهانگرد از نقطه نظر فردي يا دسته جمعي 11
1-3-4-6- ساير انواع جهانگردي 11
1-3-4-7- انگيزه هاي جهانگردي 12
1-3-5- مهمترين عوامل در توسعه جهانگردي 13
1-3-5-1- عوامل اقتصادي 13
1-3-5-2- صنعت توريسم ، فرآيندي غالب در اقتصاد جهان 15
1-3-5-3- نقش اقتصادي در درآمد زايي جهانگردي 17
1-3-5-4- قطع نامه سازمان ملل متحد در مورد جهانگردي 18
1-3-5-5- جهانگردي در سالهاي اخير در خاورميانه 19
1-3-5-6- جهانگردي و جهانگردي در ايران 19
1-3-5-6-1- سير تحول و تكامل تشكيلات جهانگردي در ايران 19
1-3-5-6-2- اقدامات انجام شده در مرد جهانگردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي 21
1-3-5-6-3- بررسي آماري خدمات هتل ها بر بخش خصوصي 22
1-3-5-6-4- بررسي آماري خدمات مهمان پذيري بخش خصوصي 23
1-3-5-6-5- برنامه هاي توسعه با جهانگردي در ايران 23
نتيجه گيري 25
فصل دوم : بررسي اقامتگاهها از گذشته تا به امروز
2-1- مقدمه 27
2-1-1- پيدايش اوليه هسته هاي اقامت 27
2-2- اقامتگاهها در دوران اسلامي 28
2-2-1- بناهاي اقامت 29
2-3- بررسي وويژگيهاي مهم در معماري در ساخت و ساز كاروانسراهاي ايران 30
2-4- معماري انواع اقامتگاه 31
2-4-1- اقامتگاههاي كاملاً پوشيده منطقه كوهستاني 31
2-4-2- اقامتگاههاي كرانه پست جلگه خزر 32
2-4-3- كاروانسراهاي حياط مركزي 32
2-5- اقامتگاههاي دوره صفوي 33
2-6- روند دگرگوني اقامتگاه در ايران 34
2-7- تعريف تاسيسات اقامت و پذيرايي 35
2-8- تاریخچه هتلداری در ایران 37
2-9- وضعیت فعلی هتلداری در ایران 38
نتيجه گيري 39
فصل سوم: معرفي و بررسي نمونه ها موردی
3-1- هتل هفت ستاره ی كيش 42
3-2- هتل سندرسون لندن 44
3-3- برج العرب 46
3-4- هتل یخی سوئد 52
3-5- هتل غار گاميراسو در تركيه 56
فصل چهارم : استان فارس
4-1- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان فارس 59
4-1-1- جمعیت استان فارس 59
4-2- مکان های دیدنی و تاریخی استان فارس 61
4-3- صنایع و معادن 63
4-4- کشاورزی و دامداری 64
4-5- وجه تسمیه و پیشینه تاریخی 64
شهرستان ممسنی
4-6- مشخصات جغرافیایی شهرستان ممسنی 69
4-7- گردشگریهای ممسنی 71
4-8- مردم شناسی 72
4-9- جاذبه های طبیعی شهرستان ممسنی 73
4-10- تاریخچه و جاذبه های گردشگری 73
4-10-1- آثار تاریخی شهرستان ممسنی 76
4-11- قومیتها 81
4-11- سلحشوری و ایثارگری مردم ممسنی 82
فصل پنجم : معرفي و تجزيه و تحليل سايت
5-1- تحليل سايت پروژه 82
5-1-1- دسترسي به مجموعه اقامتي 84
5-1-2- ديد مجموعه نسبت به محیط اطراف 85
5-1-3- جهت وزش باد غالب 86
5-1-4- عملكردهاي جانبي سايت 87
5-2- سايت پيشنهادي مورد مطالعه 88
فصل ششم: اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی
مقدمه
6-1-تاریخچه اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی 91
6-2- طبقه بندی میهمانخانه ها 93
6-3- فعالیت های هتل 93
6-3-1- دپارتمان اتاق ها 93
6-3-2- دپارتمان غذا و نوشیدنی 93
6-3-3- دپارتمان مهندسی 95
6-3-4- دپارتمان پرسنل 96
6-3-5- دپارتمان حسابداری 96
6-3-6- دپارتمان بازاریابی 97
6-4- طراحی اتاق خواب ها 98
6-4-1- رابطه بلوک اتاق خواب ها با محوطه های عمومی 98
6-4-2- انواع اتاق های موجود در هتل ها 99
6-4-3- فرم وشکل اتاق خواب ها 101
6-4-4- پلان طبقات 102
6-5- طرح اتاق خواب ها 104
6-6- طراحی فضاهای عمومی 105
6-6-1 – درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل . 105
6-7- اهداف در طراحی ستون 111
6-8- پارکینگ ها 117
6-8-1- تجزیه و تحلیل پارکینگ ها 117
6-9- دفاتر اداری 121
6-9-1- پیشخوان و دفتر لابی 121
6-9-2- دفتر حسابداری 122
6-9-3- دفتر مدیر اجرایی 123
6-9-4- دفاتر فروش و تدارکات 124
6-10- فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید) 124
6-11- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه 125
6-12- طراحی فضای انبار آذوقه و نوشیدنی 127
6-13- فضای بارانداز دریافت زباله و انبار عمومی 128
6-14- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان 129
6-15- رختشویخانه و خانه داری 130
6-16- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی 132
فصل هفتم : برنامه ریزی فیزیکی
مقدمه
7-1- دپارتمان اتاق های خواب 135
7-2- دپارتمان فضاهای عمومی 136
7-3- دپارتمان فضاهای اداری 138
7-4- دپارتمان فضاهای خدماتی 140
فصل هشتم
8-1 – ایده طراحی 142
8-1-1- حرکت 142
8-1-2- دید
eghamatgah beyn rahi_1578138524_35280_2198_1184.zip2.02 MB |