فنی و مهندسی
عمران
صنایع غذائی
نفت
برق و الکترونیک
کامپیوتر و IT
کشاورزی
مکانیک
صنایع
معدن
نساجی
مواد و متالورژی
هوافضا
شیلات
تاسیسات
معماری
علوم انسانی
جغرافیا
زبان های خارجه
کتابداری
باستان شناسی
برنامه ریزی شهری
علوم پایه
هنر
کتاب
فرم ها
فایل های دانش آموزی
نمونه سوالات و آزمونها
محصولات گرافیکی
کارآفرینی و طرح توجیهی
کارآموزی
جزوات دانشجوئی
علوم پزشکی
پرسشنامه
آخرین محصولات
مقاله بررسی تاثیرات ورزش صبحگاهی بر آمادگی جسمانی سربازان
رساله مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان مشهد به ورزش همگانی
رساله بررسی مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
مقاله مقایسه مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
بررسي اصول طراحي روشنايي ايستگاه مترو پانزده خرداد
تحقیق انرژی باد
تحقیق بررسی باستان شناسی ایران در دوران پس از اسلام
تحقیق عجایب هفتگانه جهان
دانلود رساله بررسی و تحلیل آثار و استقرارهای اشکانی حوزه ی جغرافیایی ابهررود
۶ قالب فوق العاده زیبا و حرفه ای پاورپوینت برای دفاع پایان نامه و ارائه
تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
دانلود تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت ۲۷ ص فرمت word
فهرست مطالب
مقدمه
1
سوابق تحقیق
2
متن تحقیق
3
تمیز و آماده کردن ماهی:
6
نکاتی مهم در مورد انواع ماهی:
7
1- سوخاری کردن
9
2- تنوری کردن
10
3- آبپز کردن
10
4- بخارپز کردن
11
مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)
11
مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)
12
مرینیت و مزه دار کردن گوشت
14
خواباندن گوشت
14
استفاده از سرکه در پختن گوشت
14
پختن استخوانهای گوشت
15
شستن گوشت قبل از فریز کردن
15
دمای پخت گوشت
15
گوشت قرمز:
17
گوشت مرغ :
17
گوشت ماهی :
18
جگر:
19
نتیجه گیری
19
پیشنهادات
20
مصرف ماهی زیاد
23
گوشت آهو
25
گوشت گاو
25
منابع :
26
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
amadesazi gosht_1645363891_55372_2198_1912.zip0.06 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 54,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت