فنی و مهندسی
عمران
صنایع غذائی
نفت
برق و الکترونیک
کامپیوتر و IT
کشاورزی
مکانیک
صنایع
معدن
نساجی
مواد و متالورژی
هوافضا
شیلات
تاسیسات
معماری
علوم انسانی
جغرافیا
زبان های خارجه
کتابداری
باستان شناسی
برنامه ریزی شهری
علوم پایه
هنر
کتاب
فرم ها
فایل های دانش آموزی
نمونه سوالات و آزمونها
محصولات گرافیکی
کارآفرینی و طرح توجیهی
کارآموزی
جزوات دانشجوئی
علوم پزشکی
پرسشنامه
آخرین محصولات
مقاله بررسی تاثیرات ورزش صبحگاهی بر آمادگی جسمانی سربازان
رساله مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان مشهد به ورزش همگانی
رساله بررسی مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
مقاله مقایسه مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
بررسي اصول طراحي روشنايي ايستگاه مترو پانزده خرداد
تحقیق انرژی باد
تحقیق بررسی باستان شناسی ایران در دوران پس از اسلام
تحقیق عجایب هفتگانه جهان
دانلود رساله بررسی و تحلیل آثار و استقرارهای اشکانی حوزه ی جغرافیایی ابهررود
۶ قالب فوق العاده زیبا و حرفه ای پاورپوینت برای دفاع پایان نامه و ارائه
تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word
فهرست مطالب
مروری بر تاریخچه غذاهای دریایی
2
انواع غذا دریایی :
4
تاکو ماهی
4
انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی
5
انواع غذا دریایی :
6
شنیتسل خرچنگ
6
سوشی:
7
انواع سوشی
7
ساشیمی(Sashimi):
7
نِگیری (Nigiri):
8
گوانگ نگری (Gunkan Nigiri):
9
هوسوکامی (Hosomaki):
10
فوتوماکی (Futomaki):
11
اوراماکی (Uramaki):
12
تماکی (Temaki):
13
چیراشی (Chirashi):
14
موارد لازم برای تهیه سوشی
15
ملزومات تهیه برنج سوشی
15
طرز تهیه سوشی
16
طرز تهیه برنج سوشی
16
سوشی سالمتر
17
انتخاب سالمترین رول سوشی
18
وسواس برای کیفیت ماهی خام
18
انتخاب بهترین سوشی
19
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
ghazahaye daryayi_1645602678_55470_2198_1915.zip1.47 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 54,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت