تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
 تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word

فهرست مطالب
مروری بر تاریخچه غذاهای دریایی
2
انواع غذا دریایی :
4
تاکو ماهی
4
انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی
5
انواع غذا دریایی :
6
شنیتسل خرچنگ
6
سوشی:
7
انواع سوشی
7
ساشیمی(Sashimi):
7
نِگیری (Nigiri):
8
گوانگ نگری (Gunkan Nigiri):
9
هوسوکامی (Hosomaki):
10
فوتوماکی (Futomaki):
11
اوراماکی (Uramaki):
12
تماکی (Temaki):
13
چیراشی (Chirashi):
14
موارد لازم برای تهیه سوشی
15
ملزومات تهیه برنج سوشی
15
طرز تهیه سوشی
16
طرز تهیه برنج سوشی
16
سوشی سالمتر
17
انتخاب سالم‌ترین رول سوشی
18
وسواس برای کیفیت ماهی خام
18
انتخاب بهترین سوشی
19

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ghazahaye daryayi_1645602678_55470_2198_1915.zip1.47 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 18,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت