دانلود پاورپوینت اصول بهداشت و بازرسي گوشت در كشتارگاه طيور ۱۲۵ اسلاید
فهرست مطالب
✅ضوابط فنی بهداشتی کشتار، استحصال، بسته بندی و عرضه گوشت طیور
✅
اقدامات قبل از كشتار
✅
بارگيري و حمل
طيور به
كشتارگاه
✅
حمل ونقل طيور زنده
✅
حمل ونقل بين استاني
✅
حمل ونقل داخل استاني
✅
حمل ونقل طيور كشتاري
✅
شرايط قفس حمل
✅
پرهيز غذايی و دارویی پيش از كشتار
✅
دريافت طيور دركشتارگاه
✅
تخليه طيور دركشتارگاه
✅
كشتار طيور
✅
بازرسي پيش از كشتار
✅
قلاب زني
✅
بی حس كردن stunning
✅
علائم بيهوشی كامل پرنده
✅
سربری
✅
خون گيري
✅
غوطه وري در آب داغ
✅
پركني مكانيكي
✅
جداسازي سر
✅
تخلیه و جدا سازی اندرونه
✅
بازرسی بهداشتی پس ازکشتار
✅
بازرسی اختصاصی
✅
نکات مهم در بازرسی پس ازکشتار
✅
موارد نسبتا عمومی
✅
شستشوی لاشه
✅
خنک سازی لاشه
✅
روش غوطه وری درآب
✅
آماده سازی وبسته بندی
✅
انجماد
✅
خنک کردن
✅
نشانه گذاری
✅
نگهداری
✅
حمل ونقل
✅
ویژگی گوشت طیور
✅
پوست بدن
✅
ماهیچه های اسکلتی
✅
چربی ها
✅
استخوانهای اسکلتی بدن
✅
اندرونه ها (شکمی و
سینه ای)
✅
گوشت منجمد طیور
✅
ویژگی های میکروبی
✅
ضوابط استحصال وبسته بندی وعرضه گوشت مرغ مادر وتخمگذار
✅
اقدامات عمومی بهداشتی
✅
تبدیل ضایعات
✅
درصورت فقدان واحد تبدیل ضایعات
✅
بازرسي بهداشتي گوشت طيور
✅
پرندگان مرده پيش از كشتار
✅
لاشه هاي با خونگيري ناقص
✅
لاشه هاي زير وزن استاندارد
✅
گنديدگي لاشه
✅
آب آوردگی شکم
✅
ضایعات پوستی
✅
بیماری مارک
✅
التهاب پوست
✅
بیماری عضله سبز
✅
ضایعات مفصلی
✅
عفونت استافیلوکوکی
✅
عوارض کبدی
✅
اختلالات دستگاه تولید مثلی در طیور تخمگذار
✅
پریتونیت ناشی ازتخم
✅
عفونت باکتریایی و سپتی سمی
✅
عفونت کلستریدیایی
✅
عفونت اشریشیا کلی
✅
پاستورلوز
✅
سالمونلا پولوروم
✅
سالمونلا گالیناروم
✅
آب آوردگی آبشامه قلب
✅
عفونت استافیلوکوکوس اورئوس
✅
آلودگی انگلی
✅
کمپلکس لکوز پرندگان
behdasht va bazrasi goosht dar koshtargah toyur_1645878885_55559_2198_1278.zip7.73 MB |