فنی و مهندسی
عمران
صنایع غذائی
نفت
برق و الکترونیک
کامپیوتر و IT
کشاورزی
مکانیک
صنایع
معدن
نساجی
مواد و متالورژی
هوافضا
شیلات
تاسیسات
معماری
علوم انسانی
جغرافیا
زبان های خارجه
کتابداری
باستان شناسی
برنامه ریزی شهری
علوم پایه
هنر
کتاب
فرم ها
فایل های دانش آموزی
نمونه سوالات و آزمونها
محصولات گرافیکی
کارآفرینی و طرح توجیهی
کارآموزی
جزوات دانشجوئی
علوم پزشکی
پرسشنامه
آخرین محصولات
مقاله بررسی تاثیرات ورزش صبحگاهی بر آمادگی جسمانی سربازان
رساله مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان مشهد به ورزش همگانی
رساله بررسی مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
مقاله مقایسه مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
بررسي اصول طراحي روشنايي ايستگاه مترو پانزده خرداد
تحقیق انرژی باد
تحقیق بررسی باستان شناسی ایران در دوران پس از اسلام
تحقیق عجایب هفتگانه جهان
دانلود رساله بررسی و تحلیل آثار و استقرارهای اشکانی حوزه ی جغرافیایی ابهررود
۶ قالب فوق العاده زیبا و حرفه ای پاورپوینت برای دفاع پایان نامه و ارائه
پاورپوینت کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذایي
دانلود پاورپوینت کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذایي ۲۷ اسلاید
مقدمه
هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآوردهای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآوردهای با كيفيت غير قابل پيش بينی میشود. به همين دليل بايستی كارخانجات مواد غذايي ويژگی های مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذايی و شرايط فرآيند را كنترل نمايند تا ويژگي های فرآورده نهايی تا حد امكان مشابه ويژگیهای مطلوب از قبل پيش بينی شده باشد.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
olrasonic_1645891349_55579_2198_1448.zip0.34 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 54,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت