فنی و مهندسی
عمران
صنایع غذائی
نفت
برق و الکترونیک
کامپیوتر و IT
کشاورزی
مکانیک
صنایع
معدن
نساجی
مواد و متالورژی
هوافضا
شیلات
تاسیسات
معماری
علوم انسانی
جغرافیا
زبان های خارجه
کتابداری
باستان شناسی
برنامه ریزی شهری
علوم پایه
هنر
کتاب
فرم ها
فایل های دانش آموزی
نمونه سوالات و آزمونها
محصولات گرافیکی
کارآفرینی و طرح توجیهی
کارآموزی
جزوات دانشجوئی
علوم پزشکی
پرسشنامه
آخرین محصولات
مقاله بررسی تاثیرات ورزش صبحگاهی بر آمادگی جسمانی سربازان
رساله مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان مشهد به ورزش همگانی
رساله بررسی مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
مقاله مقایسه مفهوم فضا در مجسمه سازی و معماری نیمه دوم قرن بیستم
بررسي اصول طراحي روشنايي ايستگاه مترو پانزده خرداد
تحقیق انرژی باد
تحقیق بررسی باستان شناسی ایران در دوران پس از اسلام
تحقیق عجایب هفتگانه جهان
دانلود رساله بررسی و تحلیل آثار و استقرارهای اشکانی حوزه ی جغرافیایی ابهررود
۶ قالب فوق العاده زیبا و حرفه ای پاورپوینت برای دفاع پایان نامه و ارائه
پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس
پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس ۳۴ اسلاید
فهرست مطالب
ساخت انواع سوسیس در ایران
ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی
روش تهیه و ساخت
سوسیس کوکتل
سوسیس کوکتل پنیر
سوسیس بلغاری یا کوکتل بلغاری
سوسیس هات داگ
سوسیس واکیوم شده
سوسیس فرانکفورت
سوسیس خون
nسوسیس تازه
سوسیس جگر (کبد)
روش عمومی ساخت کالباس
روش ساخت کالباس مارتادلا
روش ساخت کالباس خشک
روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز
روش ساخت کالباس لیونت
روش ساخت لیونر مرغ
ژامبون ها
روش عمومی ساخت ژامبون
روش ساخت ژامبون گوشت 80درصد (یا ژامبون های فرانسوی، پرسی و دودی)
روش ساخت ژامبون های 90 درصد
روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت
روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)
روش ساخت ژامبون بکین
روش ساخت استیک انگلیسی
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
sosis-kalbas_1646223514_55709_2198_1331.zip0.33 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 54,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت